Årsmøte på Svartbekk-kroa

Publisert: 14.12.08

Årsmøte på Svartbekk-kroa (kjeller) fredag 27. februar kl. 1800 – vanlige årsmøtesaker. Evt. forslag til styret innen 31. januar.

I forbindelse med årsskiftet er det viktig at adresseendringer, evt. utmelding/overgang annen klubb blir meldt til EPK innen 31. desember. Dette er viktig i forhold til krets- og forbundskontingenter. Vennligst sendt mail/brev til styret v/Henry Nordvi, postboks 1320, 2405 Elverum eller mailadresse: henryno@online.no.

Fra 1. mars 2009 vil det bli anledning til å donere 5% av innsatsen til Norsk tipping til egen klubb som vil bli registrert i frivillighetsregisteret i Brønnøysund etter hvert. Dette er den nye måten klubben får støtte på – så vær vennlig å gi ditt bidrag til Elverum Pistolklubb. Nærmere informasjon om dette vil bli gitt.

Innetrening er bestemt lagt til Nordskogbygda sin innebane og første trening er onsdag 7. januar fra kl. 1800. Kjør Trysilveien til skiltet Skogen. Her svinger du til venstre og kommer til gamle Trysilvei hvor du svinger til høytre og følger den rett fram til skiltet Snippen gård. Her kjører du fortsatt rett fram mot innkjøring forbudt en ca. 500 meter og så får du skilt til skytebane.

Vi skyter fortsatt ute på lørdager så sant temperaturen er forsvarlig.

Tilbake

site.right.text